Foodblogevent december 2015

foodevent

Ik dacht vorige maand: laat ik eens meedoen aan het ‘Foodblogevent’. De blog ‘Lekker happen’ organiseerde dit event met het thema ‘gerechten uit de oven’. Het gekozen thema was echt iets voor mij. Mijn oven draait overuren in mijn keuken. mijn ‘Pollo ala Miranda’ leek mij de perfecte inzending. En uit alle inzendingen werd mijn Pollo gekozen als winnaar.

Ja, en dan mijn thema voor december. Gevalletje inkoppertje, of toch niet?

Dus niet! Ik geloof dat er weer heerlijk gekookt gaat worden met kerst, maar waar ik zo benieuwd naar ben, wat maken jullie klaar op nieuwjaarsdag.

Als alle vuurpijlen, gillende keukenmeiden de lucht zijn in gevlogen. Champagneflessen nog halfleeg ergens op tafel staan, naast een paar verdwaalde oliebollen in een schaal.

In Groningen eten ze bijvoorbeeld ‘Nieuwjaarsstampot’. En dan gewoon door naar de buren om gelukkig nieuwjaar te wensen. Natuurlijk staan daar de ‘spekkedikken’ al op je te wachten.

Hebben jullie ook een traditiegerecht op nieuwjaarsdag?
Of traditiedrankje met of zonder anti-katereigenschappen?
Of gewoon een heerlijk gerecht wat je gaat eten of drinken op nieuwjaarsdag?

  • Zet het recept op jou blog en zet erbij dat je meedoet met het Foodblogevent december 2015. Plaats ook een link naar deze blogpost.
  • Post hier een reactie en zet er ook de link bij naar je recept op jou blog.
  • Heb je geen blog maar wil je graag meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@Smulboks.nl met je naam, recept en foto.
  • Meedoen kan tot en met 31 december 2015. Begin januari maak ik de winnaar bekend op dit blog, Facebook en Twitter (@Smulboks.nl)

 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?