Gehaktbrood ‘Allegaartje’

 gehaktbrood allegaatje2

Het leek een paar jaar geleden zo ideaal: Een kunstkerstboom! Maar dan moet je in januari wel de discipline hebben, om alle gekleurde plakkertjes te controleren en weer netjes in de doos op te bergen.

Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen? Ik heb meerdere takken over en mijn kerstboom lijkt op een buxus. Dus opnieuw maar weer.
En dan kom ik er achter dat ik ook niet alle ingrediënten in huis heb voor mijn soep. Dan maar eens kijken wat ik nog in huis heb.

Tijd voor gehaktbrood ‘Allegaartje’.
En dan is het toch leuk als er geen kruimel overblijft van dit gehaktbrood.

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?