
De Pastry Cutter, wat heb ik daar lang naar gezocht.
Ik heb hem een paar keer op internet besteld maar hij is nooit aangekomen.
Afgelopen weekend stapte ik een Duitse kookwinkel binnen met de vraag: ‘’ verkaufen Sie auch eine pastry cutter?
“Eine was?’’ Ja, Ja so ein Nudelholz mit Löchern….. oder etwas.
Ik dacht dit gaat handen en voeten werk worden, maar tot mijn verbazing hoorde ik haar zeggen: Aber natürlich Sie wollen eine gitterschneider.
Euh,… Jawohl!
Helemaal top. Nu nog even flink oefenen, want het is toch een behoorlijk gepriegel.
De vorm is nog niet helemaal naar mijn zin, maar lekker dat deze luxe banketstaaf is!
KLIK HIER voor recept:
Gepubliceerd door SmulBoks
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen.
Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn.
Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden.
Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien.
Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s.
Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten.
Culinaire groet Miranda Boks
Bekijk meer berichten