Inktvis met gon bao saus

INKTVIS JPGAf en toe eens lekker wokken. Maar dan wel thuis!

Dineren in wokrestaurants is niet mijn dingetje. Ik heb mij wel eens(onder druk)laten verleiden.
Aangezien ik vrienden om mij heen heb, die soms de druk wel erg hoog op kunnen voeren, ben ik bang dat ik in de toekomst er wederom aan moet geloven.

Mocht je mij ooit eens in een wokrestaurant richting de wokpannen zien schuifelen, zal dat met inktvis zijn.
En op de vraag “welke saus mevrouw?’’ GON BAO MET EXTRA KNOFLOOK!

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?