A.K.K. dagen

kliekjesdagen
Mijn allereerste goede voornemen voor 2016 staat al vast.
Minder in huis halen.

Hoewel ik toch bang ben, dat het een langdurende fobiecursus gaat worden: Hoe kom ik van mijn “Heb ik wel genoeg in huis fobie’’ af.

Daarom bombardeer ik de komende dagen tot ‘’A.K.K. Dagen”.
Oftewel de After Kerst Kliekjes Dagen.
Vanavond beginnen we aan de gezonde kapsalon met kalkoen!

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?