Broodje bockworst met koolsalade en mosterddressing

broodje bock
Vandaag reden, mijn man en ik, in de buurt van de Duitse grens. Dan kan ik het toch niet laten om even door te rijden en op zoek te gaan naar een Duitse supermarkt.

Ik hoor mijn man nog zeggen: ‘’Moet dat nou, we hebben de koelkast nog vol”.

Te laat, in mijn hoofd heb ik mijn lijstje al klaar. Wald-Heidelbeeren voor de oliebollen van morgen, wodka voor de scroppino en natuurlijk van die lekkere Duitse bock worsten. Thuis heb ik nog witte kool en afbakbroodjes dus we eten vanavond broodje bockworst met koolsalade en mosterddressing.

KLIK HIER voor recept:

 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?