Iedereen een fantastische jaarwisseling gewenst!

proseccologogif
Wij gaan vanavond lekker aan de scroppino.

Ik heb vanmiddag, tijdens het oliebollen bakken, al even voorgeproefd…… Ja, ik kan natuurlijk niet iets gaan bloggen, als ik niet weet hoe het smaakt.   Ja toch?

Vodka ( 0,5 deel)
Prosecco ( 1 deel)
Citroensorbetijs ( 3 bollen)
En een flinke scheut room  ( mijn tip)

Allemaal een top avond gewenst met veel gezelligheid en geen ongelukken.
Wij zitten er in ieder geval al helemaal klaar voor!

we zijn er klaar voor1

 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?