Winnares Foodblogevent december 2015

winnares

Tijdens de maand December mocht ik het Foodblogevent organiseren. Daarbij mag je een nieuw thema kiezen. Omdat ik Kerst een te makkelijk inkoppertje vond, koos ik voor 1 januari.

Ai, de keuze was toch niet zo top. De meesten waren toch niet zo bezig met: wat eten we op 1 januari?. Gelukkig waren er toch een paar inzendingen Puff.

1 viel mij direct op de Ekaceseehc van Anne Kosters van Anne Soofs Kitchen and bakery.

Anne Kosters is een ras echte Nederlander maar kaas daar moet ze niets van weten. Toch staat ze elk jaar op 1 januari in de keuken om haar Verjaardags Cheesecake te maken. En om niet te veel aan kaas te denken heeft ze deze cake in naam maar even omgedraaid.

En waarom een verjaardags Cheescake? Ze is nl. vandaag jarig.

Gefeliciteerd Anne. En mijn kado voor jou is de titel Winnares Foodblogevent December 2015.

Jij mag het Foodblogevent voor de maand januari organiseren!

Klik hier voor het recept van Anne.

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?