Trottole met gorgonzola en spinazie

trottolegiflogo

Trotolle, alleen de naam al, die overigens bromtol betekent, is al leuk.
Je zou sterk gaan denken dat de Italiaanse mamma’s de hele dag bezig zijn om creatieve pasta’s te bedenken.

Toch is elke pasta ontworpen voor specifiek gebruik.

Deze bromtol bijvoorbeeld, is speciaal ontworpen om dunnere sauzen vast te houden.
Aangezien mijn saus met gorgonzola niet al te dik is, gebruik ik dus deze leuke gekrulde pasta.

Dus, als de rest van de familie even de tafel wil gaan dekken.
Di mamma, heeft deze Italiaanse bromtolletjes binnen 15 minuten op tafel!

CAPICE!

KLIK HIER voor recept:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: