Trottole met gorgonzola en spinazie

trottolegiflogo

Trotolle, alleen de naam al, die overigens bromtol betekent, is al leuk.
Je zou sterk gaan denken dat de Italiaanse mamma’s de hele dag bezig zijn om creatieve pasta’s te bedenken.

Toch is elke pasta ontworpen voor specifiek gebruik.

Deze bromtol bijvoorbeeld, is speciaal ontworpen om dunnere sauzen vast te houden.
Aangezien mijn saus met gorgonzola niet al te dik is, gebruik ik dus deze leuke gekrulde pasta.

Dus, als de rest van de familie even de tafel wil gaan dekken.
Di mamma, heeft deze Italiaanse bromtolletjes binnen 15 minuten op tafel!

CAPICE!

KLIK HIER voor recept:

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?