Hemelse modder

moddergif

Via mijn oortje hoor ik Evy Gruyaert zeggen : u bent goed bezig.
Helemaal niet Evy. Ik heb het koud, steken in de zij en sta inmiddels in de zoveelste modderplas!

Modder, alleen het woord al. “Hemelse Modder”, klinkt al een stuk beter.
Start to run? Doen wie het eerste thuis is?

KLIK HIER voor recept:

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?