GirlPowerrrrrrrrr!

zuurkoollogo
Ik hoor mijzelf nog zeggen: “Zet het bed daar maar zolang neer, mijn dochter en ik redden ons wel”.

Met de troostende gedachten: Wat zullen de jongens opkijken als ze thuiskomen, begonnen we gisteravond te trekken en te duwen aan dat loodzware ding.
Puff, na veel uitmeten, doordrukken, weer draaien…. kijk uit mijn vingers, staat het bed er eindelijk.

Er stond voor vanavond stamppot op het menu. Maar na kilo’s verpakkingsmateriaal in elkaar te hebben gestampt, wil en kan ik niet meer stampen.
Gelukkig heb ik nog een heerlijke rijst met kip en kerrie taart in de diepvries.

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?