Koken met aanbiedingen: Runderriblappen

aanbieding riblappen

Een sticker “hier geen reclame” zal je bij mij niet aantreffen. Ik mag graag de folders even doornemen. Vooral de supermarkt folders.

Zo viel mijn oog op de runderriblappen. De riblappen zijn bij meerdere supermarkten en slagers deze week in de aanbieding.  Hierbij 8 heerlijke winter recepten met runderriblappen.

KLIK HIER

 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?