Königsberger Klopse.. wij zijn er niet voor te kloppen!

koningsbergergiflogo
Ik mag Casper, de kok van koffietijd, graag zien koken.
Een paar weken geleden ging hij Königsberger Klopse bereiden. (RECEPT)
Königsberger Klopse, dat heb ik wel vaker in Duitsland op een menukaart zien staan.

Tijd om het gerecht eens na te maken.

Sorry, heb ik een ingrediënt gemist?
Wij zijn er echt niet voor te kloppen. Iemand een ander recept van Königsberger Klopse.

KLIK hier voor filmpje koffietijd

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

4 gedachten over “Königsberger Klopse.. wij zijn er niet voor te kloppen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: