Königsberger Klopse.. wij zijn er niet voor te kloppen!

koningsbergergiflogo
Ik mag Casper, de kok van koffietijd, graag zien koken.
Een paar weken geleden ging hij Königsberger Klopse bereiden. (RECEPT)
Königsberger Klopse, dat heb ik wel vaker in Duitsland op een menukaart zien staan.

Tijd om het gerecht eens na te maken.

Sorry, heb ik een ingrediënt gemist?
Wij zijn er echt niet voor te kloppen. Iemand een ander recept van Königsberger Klopse.

KLIK hier voor filmpje koffietijd

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?