Kapiteinsmaaltijd met Love Boat trekjes

captains dinner logo gif

De kapiteinsmaaltijd oftewel Captains dinner stampt nog uit de tijd van de grote zeilschepen. Terwijl de gewone bemanning leefde op rantsoenen van scheepsbeschuit, spekvet en peulvruchten. Genoot de kapitein van gezouten spek, mosterd en ingemaakt tafelzuur. Vandaar de naam.

Mijn Captains dinner heeft weinig V.O.C. gehalte. Meer Love Boat trekjes!

KLIK HIER voor recept

 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?