Filet Américain? Die maak ik toch echt zelf!

broodje filet american logogifNa een verkeerd broodje was de jarenlange traditie: “Filet Friday” als sneeuw voor de zon verdwenen. Een verkeerd broodje filet Américain zorgde ervoor dat ik 3 dagen van de leg was. ( om het maar even net te verwoorden).

Ik eet sinds kort wel weer filet Américain.
Maar dan maak ik het toch echt zelf.
Met puur rundvlees. kleine porties, koel bewaren en dezelfde dag nog op eten.

Kijk, dan kan ik weer genieten van z0’n broodje.

KLIK HIER voor recept

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: