Leuke samenwerking.

aardappels

“De Aardappeleters”. Een meesterwerk van een boerenfamilie die hun welverdiende kostje opscheppen, met de handen waar ze de aardappels mee uit de grond hebben gespit.

Dat gaat tegenwoordig wel iets anders. Maar dat de aardappel niet meer weg te denken is uit onze keuken is een feit.

Ik vind het daarom ook helemaal leuk dat ik in samenwerking met Brenda, van Brenda kookt, CêlaVíta en een aantal andere aardappel-lovers, de komende 3 maanden heerlijke aardappelgerechten mag bedenken.

Binnenkort dus meer!

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?