Leuke samenwerking.

aardappels

“De Aardappeleters”. Een meesterwerk van een boerenfamilie die hun welverdiende kostje opscheppen, met de handen waar ze de aardappels mee uit de grond hebben gespit.

Dat gaat tegenwoordig wel iets anders. Maar dat de aardappel niet meer weg te denken is uit onze keuken is een feit.

Ik vind het daarom ook helemaal leuk dat ik in samenwerking met Brenda, van Brenda kookt, CêlaVíta en een aantal andere aardappel-lovers, de komende 3 maanden heerlijke aardappelgerechten mag bedenken.

Binnenkort dus meer!

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

One thought on “Leuke samenwerking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: