Gepofte aardappel op z’n Italiaans

aardappellogogifHet lijkt wel of heel Nederland momenteel aan het stampen is. Ik zie al een paar weken de meest heerlijke, maar ook de meest vreemde stamppotten voorbij komen.

Morgen ga ik ook maar eens stampen. Vandaag beginnen we aan de warming up.

Goed, deze training duurt ongeveer 45 minuten en om de spieren wat los te maken, gaan we vandaag prakken.

KLIK HIER voor recept

 

 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?