Bloginsiders x Cêla Vîta

celavita gifVandaag heb ik het allereerste pakket binnengekregen van Cêla Vîta.

Als blog-insider van Brendakookt , heb ik 1 week de tijd om met de ingrediënten uit het verrassingspakket, jullie een heerlijk gerecht voor te schotelen.

Ik ga mijn hoofd hier eens over breken!

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?