Stooftaartje met bosbessenjam

jamstamppot gifVandaag heb ik wel een heel apart stoofje gemaakt met de aardappels van Cêla Vîta.
Ik heb bieflappen gestoofd in bosbessenjam. En jawel een hele pot.
Nu hoor ik je denken, : een hele pot jam? Dat zal me een zoete stoof zijn.
Geloof me het is een heerlijk stoofje geworden met zeer milde zoete smaak.

Deze stoof verdient een plaatsje in mijn stoof top 5!

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?