Bladerdeeghapjes met rode kaas

rode bladerdeeg gif

Afgelopen week stapte ik een kaaswinkel binnen voor een stuk nagelkaas maar ik kwam naar buiten met een prachtig stuk rode kaas. Zo lekker als de kaas eruit ziet zo smaakt deze Tomme du berry rouge ook.

Lekker pittig van smaak met olijven en knoflook. Heerlijk voor in mijn VrijMiBo hapje.

Prettig weekend allemaal!

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?