Risotto met 4 kazen en oesterzwam

risotto 4 kazen gifAls ik risotto maak, dan begin ik pas als iedereen thuis is.

Vorige week las ik ergens dat je risotto gewoon kan opwarmen, rijst is altijd dorstig, dus een flinke plens wijn of bouillon doet wonderen.
Ik deel deze mening niet echt.

Een top risotto serveer je direct. Dan is de risotto nog zo heerlijk romig.
En romig dat deze is!

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?