Krokante schnitzel

krokante schnitzel
Mijn zoon is vandaag jarig en dan eten we zijn lievelingsgerecht:  krokante schnitzel.

Hij gaat binnenkort het nest verlaten……  ai, wat gaat dat toch snel.

Maar als ik hem mis dan zet ik mijn joker in.
“Hallo schat, hoe is het daar? oja, we eten vanavond  krokante schnitzel.

KLIK HIER voor recept

 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?