Vandaag gewoon zalm!

pasta zalm gif
Pasta pesto ricotta met gestoomde zalm

Ik heb er even aan getwijfeld om iets met zalm te maken, gezien de berichten over de
Listeria bacterie.

Listeria is vooral te vinden in langdurig gekoeld bewaarde producten  die zonder verhitting worden gegeten. Zoals gerookte zalm.

Maar geen paniek dit gerecht heb ik gemaakt van diepvriesfilets en niet van gerookte zalm.

Dus de filets gewoon lekker stomen en genieten!

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?