
Zat ik vanmorgen nog ruiten te krabben, gooi ik net nog de container vol met onkruid.
Wat weer een vreemde dag.
Maar het is vrijdag dus tijd voor het VrijMiBo hapje.
Het is een pasta hapje. Dus even de vertaalmachine over het woord:VrijMiBo hapje.
Ik kom niet verder dan venerdì pomeriggio bevanda alcolica.
Het bekt niet lekker en ik kan er ook niet echt iets leuks van maken.
Dus maar gewoon lekker eten. Maak er een leuk weekend van!
KLIK HIER voor recept
Gepubliceerd door SmulBoks
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen.
Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn.
Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden.
Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien.
Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s.
Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten.
Culinaire groet Miranda Boks
Bekijk meer berichten