Vispie met Munsterkaas

vispie gif

In de Mars zitten stukjes plastic, als ik zin heb in rum/rozijnenvla, blijkt het na 1 hap bitterkoekjes vla te zijn.
En dan wil ik het al helemaal niet hebben over de vis in de schappen van een grote supermarkt.

En dan toch een pie met vis?

Ja hoor, want ik ga voor gerookte makreel.
Door het rookproces onttrek je vocht uit de vis, dus ook de bacteriën, en is de vis langer houdbaar.
We gaan dus gewoon genieten van een VrijMiBo hapje met vis!

Deze pie heeft een overheersende vissmaak. Niet iedereen is daar dol op dus houd hier rekening mee.

Prettig weekend allemaal!

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?