Hapjes met film thema

nemo.JPGIk ben zo druk als een baasje, ik heb aankomend weekend 2 catering opdrachten in filmthema.

Ik ben er zo druk mee, dat we vanavond gewoon broodje knakworst eten.

Het worden geweldige hapjes, super lekker en superleuk. Vanavond moeten jullie dus even putten uit mijn receptenBoks. Ik beloof dat al mijn hapjes met recept volgende week op de site komen. Oké?

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?