Mager voorjaars-pannetje

rijstpannetje - kopieHerken je dat? “de voorjaarsblues”. Ineens moet alles schoon, en nog erger….. de indeling van de kamer moet anders.

Alle meubels zijn 5 x van de plek af geweest, om ze vervolgens weer te installeren op de oude vertrouwde plek.
Ergens tussen het opruimen door stuitte ik op een boek met de titel: Oei Oei ik groei.
Vervolgens, scheur ik uit mijn mouw… en toen was ik klaar met schoonmaken!

Hoezo, Oei Oei? vanavond een mager rijstpannetje…. voordat ik vergroei!

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?