Anouk in de Middag over: Het jaar van de boon

paprika2
Gevulde paprika met pittige bruine bonen en chorizo

De VN heeft 2016 uitgeroepen tot het jaar van de Boon.
Deze vruchten barsten namelijk van de voedingswaarde en gaan een belangrijke rol spelen in de duurzame voedselproductie van de toekomst.

De helft van de Nederlanders eet niet, of nauwelijks bonen.
Best wel jammer, bonen zijn goed te telen, makkelijk te bereiden, voedzaam, smakelijk en een prima vleesvervanger.
Bonen zijn ook nog eens geschikt voor ontelbaar veel recepten.

Anouk van RTV Drenthe, praat vanmiddag in haar radioshow, over deze heerlijke peulvrucht en ik mocht er een recept bij maken.

KLIK HIER voor recept:

Anouk in de Middag luister terug ( vanaf 14:20)

 

fb

 

 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?