Geen paasdagen zonder paasbrood! En, geen paasbrood zonder spijs.
Een deze pistache spijs is wel zo lekker. Het is pasen, we gaan geen calorieën tellen, dus doe er ook nog maar een heerlijk laag witte chocolade overheen!
Geen paasdagen zonder paasbrood! En, geen paasbrood zonder spijs.
Een deze pistache spijs is wel zo lekker. Het is pasen, we gaan geen calorieën tellen, dus doe er ook nog maar een heerlijk laag witte chocolade overheen!
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks Bekijk meer berichten