Stoer hoor! Kusje erop?

markStoer hoor Mark, en dat voor een koffiebrandertje.
Kusje erop………? Ooh, komt helemaal goed. “Koffiemuffins wat aans” van de Smulboks.

De lust van. In gesprek met Paul van der Zwaard.

KlIK HIER voor recept of KlIK HIER voor bestelling

koffiecups - kopie

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?