
De Aspergetijd breekt bijna weer aan. Meestal ligt de echte aspergetijd tussen eind april en mei ( afhankelijk van het weer).
De meeste asperges in de winkel zijn nog niet van Nederlandse bodem, maar dat mag mijn pret niet drukken.Ik wacht nog even op het witte goud maar het groene broertje gaat vanavond in de soep.
Over asperges gesproken! Op 11 juni kan je genieten van de lekkerste asperges uit Veenhuizen.
Mark kookt voor u een heerlijk 3 gangendiner van dit witte goud.
Binnenkort meer over reserveren, maar zet alvast in je agenda:
Aspergemenu 11 juni Veenhuizen
Locatie:Koffielust
aanvang: ong. 17.30
EN DAN NU HET RECEPT
Gepubliceerd door SmulBoks
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen.
Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn.
Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden.
Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien.
Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s.
Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten.
Culinaire groet Miranda Boks
Bekijk meer berichten