Ik kan niet wachten. Asperges!!

groene aspergesoepgif
De Aspergetijd breekt bijna weer aan. Meestal ligt de echte aspergetijd tussen eind april en mei ( afhankelijk van het weer).

De meeste asperges in de winkel zijn nog niet van Nederlandse bodem, maar dat mag mijn pret niet drukken.Ik wacht nog even op het witte goud maar het groene broertje gaat vanavond in de soep.

Over asperges gesproken! Op 11 juni kan je genieten van de lekkerste asperges uit Veenhuizen.
Mark kookt voor u een heerlijk 3 gangendiner van dit witte goud.
Binnenkort meer over reserveren, maar zet alvast in je agenda:

Aspergemenu 11 juni Veenhuizen
Locatie:Koffielust
aanvang: ong. 17.30

EN DAN NU HET RECEPT

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: