Gorgonzola-taartjes met zoete vijgen

gorgonzolataartjesgifAfgelopen week kreeg ik een prachtig pakket opgestuurd van Aras Food.
Dit jonge bedrijf brengt producten op de markt onder de naam Noach Delights.
Ik mocht een aantal confiture’s en vruchten op siroop uit proberen. Lees hier mijn smaakbevinding.

Ik kon niet wachten om gelijk met de vijgen op siroop aan de slag te gaan, ben nu eenmaal gek op vijgen.
Het resultaat is heerlijk geworden. En gelijk een leuk idee om mijn vriendin diezelfde avond op verjaardag te geven.
Een vijgenplant, vijgenjam, vijgensiroop, en deze heerlijke gorgonzola-vijgen taartjes.

KLIK HIER voor recept.

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: