Mina Bakgraag

bakgraaggif
Mina Bakgraag, wie kent haar niet? Elke familie heeft wel een ” Mina Bakgraag” .

Vanaf kleins af aan was dat mijn bijnaam. En geloof me, niet altijd in positieve zin. Als de klemtoon nadrukkelijk op ” Mina” stond, had dit meestal te maken met de troep die ik achterliet in de keuken.

Maar dit weekend heb ik mijn bijnaam eer aan gedaan. Een leuke catering met heerlijke Quiches, waarvan ik de komende weken een paar recepten zal posten.

Geen zin om zelf te bakken dan bestel je ze toch gewoon: CaterBoks

PS. Mina Bakgraag was een getekend figuurtje die in 1942 haar intrede deed in een reclamecampagne van de firma Peja in Deventer.

mina

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?