Koningscakejes met een vleugje Maxima

wortel6gifAnouk van Anouk in de middag ,vroeg mij om een lekker recept te maken voor koningsdag.
“Doe maar iets warms, het weer voorspeld namelijk niet veel goeds voor Koningsdag.”
Ik ga echt niet aan de stamppot hoor, het blijft een feestdag en daar kan geen regenbui iets aan veranderen.

Ik geef mijn gerecht wel een vleugje Maxima!
Oranjebittercakejes met mascarpone en vijfkruidenpoeder

Klik HIER voor recept
Luister hier naar Anouk in de middag v.a. 15.15

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?