Een chocoladetaart voor de jarige

2xtaartgif
Afgelopen weekend is mijn dochter 18 geworden, en dan hoef ik eigenlijk niet te vragen naar haar keuze van taart.

Een chocoladetaart, met veel heeeeel veel chocolade en rode vruchten.
Deze taart is superlekker, super machtig maar zeer onvriendelijk voor je weegschaal.
Je bent maar 1 x per jaar jarig toch?

KLIK HIER voor recept

 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?