Fris-zure rabarbertaart met witte chocolade.

rabarber1
Een paar dagen geleden kreeg ik een zak vol met mooie rode rabarber. Een paar jaar geleden zou ik deze zak zo weer hebben doorgegeven.

Rabarber was niet zo mijn dingetje, totdat ik op verzoek van mijn vriendin deze rabarbertaart heb gemaakt.
Een heerlijke frisse, zure taart die ik koud heerlijk vind.

KLIK HIER voor recept

 

 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?