Bo Luc Lac, zo lekker en binnen 10 minuten op tafel.

Bo lu lac gifBo Luc Lac is een heerlijk Vietnamees gerecht. Ze noemen het ook wel “Vietnamese Shaken Beef”.
Shaken, omdat je de biefstuk in de wok als het ware gaar schud. Een heerlijk recept en binnen 10 minuten op tafel. Maar dan moet je niet vergeten het vlees minstens 8 uur ervoor in de marinade te zetten.

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?