Suikerbrood met kokosvulling

kokosbrood1gif19.00 uur ssssst, ik wil even niet gestoord worden!
Tijd voor: The Great British Bake off, de Engelse variant van Heel Holland Bakt.
Het niveau van de Britse kandidaten ligt toch wel een behoorlijk stuk hoger.

Ergens afgelopen week waren ze brood aan het bakken…. en dan krijg ik toch wel zo’n zin om mijn kastjes in te duiken op zoek naar ingrediënten om lekker te experimenteren.
Ik heb er ook maar aan toegegeven en het resultaat is werkelijk heerlijk geworden.

De smaak heeft erg veel weg van een bounty-vulling… en laat ik daar nu dol op zijn.

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?