Pecan, pruimensalade met gorgonzola en blauwe bessen dressing

peacansalade
Nu de temperatuur nog ver boven de 25 graden ligt, zijn salades verreweg mijn favoriet.

Ik ben gek op pruimen, dus een bak met verschillende soorten, kon ik afgelopen week niet laten liggen. Toen ik de prijs zag begon ik even te twijfelen…… dit gaat geen goedkope salade worden.
Dus gaan we van de ingrediënten 2 gerechten maken. Deze heerlijke salade, en van de overgebleven ingrediënten een onweerstaanbare peacan pruimen taart.

Maar eerst het recept voor de salade, de taart komt morgen.

Klik hier voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: