Varkenshaas met champignon-roomsaus en brie

tagliatelle met varkenshaas1gif
Volgens de cijfers, eten we per jaar 2,5 tot 3 kilo paddenstoelen/champignons. En daar sta ik eigenlijk niet van te kijken.

Ik verwerk veel padden stoelen in mijn gerechten. In de winkel let ik altijd goed op de datum, paddenstoelen zijn in de koelkast maximaal 3 dagen houdbaar. Bewaar ze niet samen met knoflook of ui. Ze kunnen de smaak daarvan opnemen.
Wat overigens voor dit heerlijke pastarecept geen probleem was geweest.

Klik hier voor recept:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: