
Na een heerlijke culinaire vakantie in Andalusië, ben ik druk bezig mijn reisverhaal vorm te geven en de verkregen recepten uit te werken.
Met 1 gerecht, ben ik echter bij thuiskomst gelijk aan de slag gegaan.
De Pastella Moruna.
In Andalusië kan je nl. niet om de culinaire invloeden van de Moorse overheersers heen.
De Moren staken in 711 de straat van Gibraltar over en veroverden het Iberische schiereiland.
En die invloed is zeker te proeven in deze verrassende taart, die ik heb gegeten in Córdoba.
KLIK HIER voor recept
Gepubliceerd door SmulBoks
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen.
Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn.
Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden.
Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien.
Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s.
Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten.
Culinaire groet Miranda Boks
Bekijk meer berichten