Pompoenbroodjes zonder pompoen

pompoenbroodjes
Het Noorden en het Midden van Nederland heeft al lekker herfstvakantie, regio zuid moet nog een paar daagjes wachten. De zon schijnt en de vooruitzichten zijn goed.
En als er toch een regenbuitje over het land trekt, gaan we toch gezellig pompoenbroodjes bakken.

Prettige vakantie!

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?