Pompoen-appeltaart met marsepein

pompoenappeltaart
Tot een jaar geleden betekenden pompoenen voor mij: leuk in bloemstukjes, voor de deur of lekker struinen over een pompoen fair.
Misschien nog een keer uithollen met een waxinelichtje, maar niet in mijn eten!!!!

Maar ja, ik sta als kokkie aankomende donderdag 27 en zaterdag 29 oktober in de prachtige demonstratiekeuken van Hummel in Haulerwijk te koken en bakken in combinatie met stoom.
Na mijn pompoensoep van afgelopen week, ben ik ook gaan experimenteren met pompoen gebak.
En geloof me….. als deze niet overheerlijk zou zijn, dan ga ik deze toch ook niet bereiden en presenteren?

Kom je ook even proeven v.a. 11.00

KLIK HIER voor recept

De hele dag is er een demonstratie van koken en  bakken in combinatie met stoom i.s.w. AEG.

En natuurlijk ook proeven!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: