Pompoen-appeltaart met marsepein

pompoenappeltaart
Tot een jaar geleden betekenden pompoenen voor mij: leuk in bloemstukjes, voor de deur of lekker struinen over een pompoen fair.
Misschien nog een keer uithollen met een waxinelichtje, maar niet in mijn eten!!!!

Maar ja, ik sta als kokkie aankomende donderdag 27 en zaterdag 29 oktober in de prachtige demonstratiekeuken van Hummel in Haulerwijk te koken en bakken in combinatie met stoom.
Na mijn pompoensoep van afgelopen week, ben ik ook gaan experimenteren met pompoen gebak.
En geloof me….. als deze niet overheerlijk zou zijn, dan ga ik deze toch ook niet bereiden en presenteren?

Kom je ook even proeven v.a. 11.00

KLIK HIER voor recept

De hele dag is er een demonstratie van koken en  bakken in combinatie met stoom i.s.w. AEG.

En natuurlijk ook proeven!!!!!

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: