Loempia taart bij?

loempiataartgifSinds ik ontdekt heb dat ik allergisch ben voor ve-tsin, worden hier in huis behoorlijk wat minder maandmenu’s gegeten ( tot groot verdriet van de familie).
Ik vind het zelf ook wel jammer, maar na het eten van chinees, durf ik meestal de volgende dag niet in de spiegel te kijken. Als ik de volgende dag, überhaupt al wat kan zien, want ik krijg ze in de meeste gevallen niet meer open.

Er zit dus niets anders op om zelf loempia’s te maken. En laat deze loempia taart nu ook nog eens een stuk gezonder zijn.

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?