Houthakkers-pannetje

houthakkerspannetjegif
Vanmorgen, hoorde ik in de winkel iemand zeggen: het is nu toch echt herfst bah!
Ik denk……. lekker naar huis haardje aan en de rösti in de pan. Tijd voor een houthakkers-pannetje.
Deze heb ik al eens gepost, maar staat nog steeds op nr. 3 van het meest gelezen recept op mijn site. En dat begrijp ik ook volkomen.

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?