Sorry Amerigo!

sinterklaas2

Sinterklaas is alweer in het land en de eerste worteltjes zijn, als sneeuw voor de zon, verdwenen uit menig schoentje.
En dan maar hopen dat het worteltje is vervangen door een leuke verrassing.
Deze cup cakes zijn niet goed voor Amerigo…….. Is dat nu even jammer.

KLIK HIER voor geschreven recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?