
Een tijd geleden zag ik dit blikje sardientjes liggen. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen.
Vanmiddag tijdens het blad harken (tussen de buien door) moest ik ineens terugdenken aan een heerlijke vakantie met pap en mam en mijn gezin in Portugal.
Daar aten we altijd als voorafje Paté de sardinhas. Een soort van sardientjes-paté, die er eigenlijk niet uitzag, maar op een stokbroodje zo lekker is.
Deze paté komt aardig in de buurt. En met mijn naam op het blikje en zonder koolhydraten, heb ik er daarom ook mijn eigen draai aan gegeven.
KLIK HIER voor recept
Gepubliceerd door SmulBoks
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen.
Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn.
Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden.
Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien.
Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s.
Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten.
Culinaire groet Miranda Boks
Bekijk meer berichten