Zoet stoofvlees met pit en peertjes

sudder2
Er zijn een aantal gerechten, die ik gewoonweg heerlijk vind om te maken.  Suddervlees scoort behoorlijk hoog. Het is een tik die ik van huis heb meegekregen.

Ik begin met suddervlees altijd zonder planning. Een beetje van dit een snufje van dat… en oja dit heb ik ook nog. Dus heb ik altijd pen en papier bij de hand.

Foto’s maken van stoofvlees is een drama. Hoe vertaal je dat dit bruine prutje zo overheerlijk is. Misschien zelf maar aan de pruttel?

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?