Ik ben gek op experimenteren. Bij stoofvlees van de rund, gebruik ik vaak donker bier, dus waarom geen appelcider bij kip. Flink wat appels en uien erbij en voor de pit een beetje chili.
Volgens mijn familie is het experiment officieel geslaagd!
Ik ben gek op experimenteren. Bij stoofvlees van de rund, gebruik ik vaak donker bier, dus waarom geen appelcider bij kip. Flink wat appels en uien erbij en voor de pit een beetje chili.
Volgens mijn familie is het experiment officieel geslaagd!
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks Bekijk meer berichten