Paasbrood met pistache-spijs noten en witte chocolade

paasbrood2 - kopie
Toen de kinderen nog klein waren, maakten ze voor pap en mam elk jaar een paas ontbijtje met aardbeien, broodjes, jam, beschuit en verder alles wat ze maar in de keukenkastjes vonden. We hoorden ze ‘s morgens al rommelen.

Tegenwoordig slapen ze uit op 1e paasdag…. of komen ze net thuis!!!!
Tja, Das war einmal. Maar de paas-stol traditie houden we erin.  Und nicht einmal… aber Zweimal!

KLIK hier voor recept van 2 Paas-stollen

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?